Ohjeita kryptopakettien käyttämiseen ja usein kysyttyjä kysymyksiä

Binance
2021-06-10 01:28

Mikä on kryptopaketti?

Kryptopaketti on Binance Payn uusi ominaisuus, jonka avulla voit lähettää hauskoja kryptolahjoja kavereillesi. Voit luoda kryptopaketin ja jakaa sen kaveriporukallesi. Kun he lunastavat lahjan koodilla Binance-sovelluksessa, he saavat satunnaisen määrän kryptoista, jotka olet laittanut pakettiin.

Miten luon kryptopaketin?

1. Kirjaudu sisään Binance-sovellukseen ja valitse [Maksa] – [Kryptopaketti] – [Luo] – [Luo nyt].
2. Lisää paketin kryptojen kokonaissumma, lahjojen määrä ja lahjaviesti. Valitse [Jatka]
3. Tarkista maksutietosi ja valitse [Vahvista].
4. Vahvista maksu PIN-koodillasi.
5. Kryptopaketille luodaan pakettikoodi. Voit jakaa pakettikoodin kavereillesi valitsemalla [Kopioi koodi], [Jaa kuva] tai [Tallenna kuva]. Kaverisi voivat lunastaa kryptopaketin Binance-sovelluksessa.
Jaa koodi yksityisesti vain henkilöille, joille haluat antaa lahjan. Koodilla kuka tahansa voi lunastaa lahjapaketin.

Miten lunastan kryptopaketin?

1. Kirjaudu sisään Binance-sovellukseen ja valitse [Maksa] – [Kryptopaketti] – [Luo] – [Lunasta]. Anna paketin koodi ja valitse [Lunasta nyt].
2. Lunasta kryptopaketti valitsemalla [Avaa].
3. Näet kryptopaketista saamiesi kryptojen määrän. Lunastamasi kryptot lisätään Pay-lompakkosi saldoon.
Huomaa:
1. Jos annat virheellisen koodin liian monta kertaa, sinua estetään väliaikaisesti lunastamasta kryptopaketteja. Varmista, että antamasi pakettikoodi on oikea.
2. Sama käyttäjä voi lunastaa kryptoja samasta kryptopaketista vain kerran.
3. Et voi lunastaa kryptoja kryptopaketista sen jälkeen, kun sen on kokonaan lunastettu.
4. Turvallisuussyistä tilisi lukitaan 5 tunniksi, jos annat väärän pakettikoodin 10 kertaa peräkkäin. Kun tilisi on lukittu, et pysty lunastamaan mitään kryptopaketteja.

Vanhentuuko kryptopaketti?

Kryptopaketit ovat voimassa 24 tunnin ajan. Lunastamatta jääneet lahjat palautetaan paketin omistajan Pay-lompakkoon 24 tunnin kuluttua.

Voinko muuntaa lunastamani kryptot fiat-valuuttaan?

Kryptopaketista lunastamasi kryptot lisätään Binancen Pay-lompakkoosi. Voit siirtää varoja fiat- ja spot-lompakkoihisi ja nostaa ne käyttämällä fiat-vaihtoehtoja, jotka ovat saatavilla maassasi.
Huomaa, että jos jaat kryptopaketin koodin kavereillesi julkisesti esimerkiksi sosiaalisen median alustoilla, tuntemattomat ihmiset voivat nähdä koodisi ja lunastaa kryptopakettisi. Pakettikoodi kannattaa siis paljastaa vain paketin tarkoitetuille vastaanottajille

Vastuuvapauslauseke

Binance pidättää kaikki oikeudet kryptopakettien käytön keskeyttämiseen, varojen palauttamiseen alkuperäiselle omistajalle ja käyttäjien estämiseen, jos heidän havaitaan osallistuvan kyseenalaisiin toimiin.
(*Tämä vastuuvapauslauseke saatetaan kääntää eri kielille. Jos kieliversioiden välillä on eroja, englanninkielinen versio on ensisijainen.)