2021-04-26 08:38
1. Avaa Binance-sovellus ja valitse [Kirjaudu sisään / Rekisteröidy].
2. Valitse [Rekisteröidy]. Anna sähköpostiosoite ja salasana sekä suosittelutunnus (jos sinulla on sellainen). Merkitse [Ymmärrän Binancen käyttöehdot] -kohdan vieressä oleva valintaruutu ja napauta [->]-painiketta.
Huomautus:
  • Salasanassa on oltava vähintään 8 merkkiä, joista vähintään yhden on oltava iso kirjain ja yhden numero.
  • Jos kaverisi on kutsunut sinut rekisteröitymään Binanceen, muista myös lisätä suosittelutunnus (valinnainen).
3. Liu'uta palapelin pala paikalleen ja suorita turvavarmennus.
4. Saat todennuskoodin sähköpostiisi. Anna todennuskoodi 10 minuutin sisällä. Jos et löydä sähköpostia, klikkaa [Lähetä koodi] -painiketta ja saat uuden koodin.
Huomautus:
Tilisi suojaamiseksi suosittelemme, että otat käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen (2FA). Binance tukee tunnistautumista sekä Googlen avulla että tekstiviestillä.
*Ennen vertaiskaupankäynnin aloittamista sinun tulee todentaa henkilöllisyytesi ja suorittaa kaksivaiheinen tunnistautuminen.