Treidausmainoksen julkaiseminen Binance P2P:ssä (sovellus)

2021-09-28 01:10
Video-opas
Vaihe 1: Siirry vertaiskaupankäynnin sivulle, napauta (1) "..."-painiketta sivun oikeassa yläkulmassa ja valitse sitten "Mainostila" vaihtaaksesi vertaiskaupankäynnin sivun mainostilaan ja voidaksesi julkaista mainoksia.
Vaihe 2: (1) Napauta sivun alareunasta "Mainokset", napauta (2) "Julkaise mainos" tai napauta (3) "+"-painiketta näytön oikeassa yläkulmassa.
Vaihe 3: (1) Aseta mainoksen tyyppi (osta tai myy), (2) krypto-omaisuuserä ja (3) mainoksen fiat-valuutta ja valitse sitten (4) hintatyyppi. Voit valita joko kelluvan tai kiinteän hinnoittelun.
Voit lukea lisää "kelluvasta" ja "kiinteästä" hinnoittelusta täällä
Vaihe 4: (1) Aseta treidattava määrä, (2) toimeksiantoraja ja (3) lisää korkeintaan kolme maksutapaa. Napauta sitten "Seuraava" jatkaaksesi.
Huomaa, että ostajien on suoritettava maksu asetetun maksuajan kuluessa, tai muuten toimeksianto peruutetaan.
Vaihe 5: Voit lisätä mainokseesi seuraavat tiedot:
  • Huomautukset: viite käyttäjälle ennen toimeksiannon tekemistä.
  • Automaattinen vastaus: vastapuolelle lähetetään automaattisesti viesti sen jälkeen, kun hän on tehnyt toimeksiannon.
  • Vastapuolen ehdot: käyttäjät, jotka eivät täytä näitä ehtoja, eivät voi tehdä toimeksiantoa.
Vaihe 6: Kun olet läpäissyt kaksivaiheisen tunnistautumisen (2FA), mainos julkaistaan.
Kun mainos on julkaistu, voit muokata sitä, voit asettaa sen tarjolle tai poistaa sen näkyviltä tai sulkea sen. Huomaa, että et voi muuttaa mainosta, jos se on suljettu.
Vinkki: napauta Mainoksen tiedot -sivun oikeassa yläkulmassa olevaa jakamispainiketta, jos haluat jakaa mainoksesi suoraan muille käyttäjille.