Miten ostan kryptovaluuttoja Binancen vertaiskaupankäynnillä (P2P) (sovelluksessa)?

Binance
2021-04-26 06:34
Katso video, niin opit ostamaan kryptovaluuttoja Binancen vertaiskaupankäynnissä
Opasvideo
Tai katso yksityiskohtainen opas alta ja aloita kaupankäynti.
Vaihe 1
Kirjaudu Binance-sovellukseen
  • Jos sinulla on jo Binance-tili, klikkaa "Kirjaudu sisään" ja siirry vaiheeseen 4
  • Jos sinulla ei ole vielä Binance-tiliä, klikkaa vasemmasta yläkulmasta "Rekisteröidy"
Vaihe 2
Lisää sähköpostiosoitteesi ja aseta salasana rekisteröintisivulla. Lue Binancen vertaiskaupankäynnin käyttöehdot ja rekisteröidy klikkaamalla nuolta.
Vaihe 3
Anna sähköpostiosoitteesi ja salasanasi ja kirjaudu sisään klikkaamalla nuolta.
Vaihe 4
Kun olet kirjautunut Binance-sovellukseen, klikkaa vasemmasta yläkulmasta käyttäjäkuvaketta ja todenna henkilöllisyytesi. Klikkaa sen jälkeen "Maksutavat" ja suorita tekstiviestitodennus ja aseta maksutavat.
Vaihe 5
Siirry etusivulle ja klikkaa "P2P-kauppa".
Valitse vertaiskaupankäyntisivulla (1) ensin “Osta”-välilehti ja sitten kryptovaluutta, jota haluat ostaa (esimerkkinä USDT). (2) Valitse sitten mainos ja sen jälkeen (3) “Osta”.
Vaihe 6
Lisää ostettava määrä, vahvista myyjän maksutavat ja valitse "Osta USDT:tä".
Vaihe 7
Siirrä rahat suoraan myyjälle myyjän antamien maksutietojen mukaisesti maksuaikarajan sisällä ja valitse sen jälkeen "Siirrä varat". Valitse ensin maksutapa, jolla siirsit varat, ja sitten "Siirretty, seuraava"
Huomaa: Maksutavan asettaminen Binancessa ei takaa, että maksusi saapuu suoran myyjän tilille, kun valitset "Siirretty, seuraava". Myyjän antamista maksutiedoista riippuen saatat joutua lähettämään maksun suoraan myyjälle tilisiirrolla tai jonkin muun kolmannen osapuolen maksualustan kautta.
Älä klikkaa "Siirretty, seuraava", jos et ole tehnyt mitään transaktioita. Tämä rikkoo vertaiskaupankäynnin käyttäjien transaktiokäytäntöä.
Vaihe 8
Tilanteeksi muuttuu "Vapautetaan".
Transaktio on suoritettu, kun myyjä on vapauttanut kryptovaluutan. Halutessasi voit siirtää digitaliset omistuksesi spot-lompakkoon klikkaamalla "Siirrä spot-lompakkoon".
Näet ostamasi kryptovaluutan fiat-lompakossasi klikkaamalla alhaalta "Lompakko" ja sen jälkeen "Fiat". Voit myös klikata "Siirrä" siirtääksesi kryptovaluutan spot-lompakkoosi kaupankäyntiä varten.
Huomautus:
  1. Jos et ole saanut kryptovaluuttaa 15 minuutin sisällä klikattuasi "Siirretty, seuraava", voit ottaa myyjään yhteyttä klikkaamalla yllä olevaa puhelimen tai chatin kuvaketta.
Toinen vaihtoehto on valita "Vaatimus". Valitse sen jälkeen "Vaatimuksen syy" ja "Lataa todisteet". Asiakastukitiimimme auttaa sinua toimeksiannon käsittelyssä.
1. Tällä hetkellä Binancen vertaiskaupankäynnissä voi ostaa ja myydä vain BTC:tä, ETH:ta, BNB:tä, USDT:tä, EOS:ää ja BUSD:tä. Voit käydä kauppaa muilla kryptovaluutoilla spot-markkinoilla.
2. Jos sinulla on kysyttävää tai haluat tehdä valituksen, ota yhteyttä asiakastukeemme.