Osta kryptovaluuttaa
Usein kysyttyä
Kryptovaluuttatalletukset ja -nostot
Kryptovaluuttanostot

Näin teet sisäisiä siirtoja Binancessa

2021-06-04 10:44
Sisäisellä siirtotoiminnolla voit siirtää varoja kahden Binance-tilin välillä. Siirretty summa lisätään heti vastaanottajan saldoon, eikä siirrosta veloiteta transaktiokuluja.
1. Kirjaudu sisään Binance-tilillesi ja valitse [Lompakko][Fiat ja spot].
2. Valitse [Nosta].
3. Valitse nostettava kolikko.
4. Kirjoita toisen Binance-käyttäjän vastaanotto-osoite tai valitse se osoitekirjan luettelosta.
5. Valitse verkko. Varmista, että verkko on sama kuin osoitteen verkko, jotta vältät nostettavien varojen menettämisen.
6. Anna siirrettävä summa. Siirtokulu näkyy näytöllä. Huomaa, että siirtokulu veloitetaan vain nostoista muihin kuin Binance-osoitteisiin. Jos vastaanottajan osoite on oikein ja kuuluu Binance-tilille, siirtokulua ei vähennetä. Vastaanottotilille lisätään summa, joka näkyy kohdassa [Vastaanotettava summa].
Viemällä osoittimen [i]-kuvakkeen päälle ja klikkaamalla [Muuta]-painiketta voit valita tilin, jolle nostokulut palautetaan. Kulut voidaan palauttaa nostotilille tai vastaanottajan tilille.
Huomaa, että jos valitset [lohkoketjusiirron], varat siirretään vastaanottajan osoitteeseen lohkoketjun kautta ja joudut maksamaan nostosi siirtokulut.
*Huomautus: Siirto on kuluton ja välitön vain, jos myös vastaanotto-osoite kuuluu Binance-tilille. Varmista, että osoite on oikein ja kuuluu Binance-tilille.
Jos järjestelmä havaitsee sinun nostavan kolikon, joka edellyttää viitteen käyttämistä, myös viitekenttä on pakollinen. Tällöin et voi tehdä nostoa ilman viitettä. Anna oikea viite, tai menetät varat.
7. Valitse [Lähetä], niin sinut ohjataan tekemään transaktion 2FA-suojausvahvistus. Tarkista nostettava token, summa ja osoite, ennen kuin klikkaat [Lähetä]-painiketta.
8. Noston vahvistamisen jälkeen voit tarkistaa siirron tilan kohdasta [Lompakko] [Fiat ja Spot][Aiemmat talletukset ja nostot].
Huomaa, että Binancen sisäisille siirroille ei luoda TxID-tunnusta. TxID-kentässä näkyy [Sisäinen siirto] -merkintä ja noston [Sisäisen siirron tunnus]. Jos transaktioon liittyy ongelmia, voit pyytää Binancen tuesta apua tunnistetta käyttäen.
9. Vastaanottaja (toinen Binancen käyttäjä) saa talletuksen välittömästi ja voi tarkistaa siirron tiedot kohdasta [Aiemmat transaktiot] - [Talletus]. Transaktion tiedoissa näkyy, että se on [Sisäinen siirto], ja TxID-kentässä näkyy sama [Sisäisen siirron tunnus].