Kryptovaluuttajohdannaiset
Futuurisopimukset
Opas futuureihin

Varojen siirtäminen futuurilompakkoon

2021-08-29 23:59
Jos haluat käydä futuurikauppaa Binance Futures -palvelussa, sinun on ensin siirrettävä varoja fiat- ja spot-lompakostasi futuurilompakkoosi.
Huomaa, että USDⓈ-M-futuurit ja Coin-M-futuurit eivät käytä samaa lompakkoa. Jos haluat siirtää varoja USDⓈ-M-futuurilompakkoon, varmista, että olet USDⓈ-M-futuurien kaupankäyntinäkymässä. Sitä vastoin, jos haluat siirtää varoja COIN-M-futuurilompakkoosi, varmista, että olet COIN-M-futuurien kaupankäyntinäkymässä.

Kuinka voin siirtää varoja futuurilompakkooni?

1. Vieritä futuurien kaupankäyntinäkymässä alaspäin [Omistukset]-widgetiin, joka on näytön oikeassa alakulmassa. Klikkaa sitten [Siirrä].
2. Valitse omaisuuden tyyppi, jonka haluat siirtää futuuritilillesi. Voit käyttää monia eri kryptovaluuttoja vakuutena Binance Futuresissa. Voit tallettaa varoja, kuten USDT ja BUSD, tai tuettuja kryptovaluuttoja (eli Bitcoinia ja Ethereumia). Lisää summa ja klikkaa [Vahvista].
3. Kun varasi on siirretty futuurilompakkoosi, voit tarkistaa käytettävissä olevan saldon kohdasta [Omistukset].
4. Jos haluat siirtää futuuritililläsi olevat varat fiat- ja spot-lompakkoosi, klikkaa [Vaihto]-kuvaketta muuttaaksesi siirtopaikkaa. Anna siirrettävä summa ja klikkaa [Vahvista].