Henkilöllisyyden todentaminen

Näin todennat henkilöllisyytesi

2021-06-04 08:11
Video-opas

Missä voin todentaa tilini?

Voit todentaa henkilöllisyytesi kohdassa [Käyttäjäosio][Tunnistautuminen] tai suoraan täällä. Näet sivulta nykyisen todennustasosi, mikä määrittää myös Binance-tilisi kaupankäyntirajan. Voit nostaa rajaasi suorittamalla vastaavan tason henkilöllisyyden todennuksen.
Henkilöllisyyden todentamisen eli KYC-vaatimusten (Know Your Customer)täyttämisen tarkoitus on suojata tiliäsi petoksilta, korruptiolta, rahanpesulta ja terroristien rahoittamiselta.
Kaikkien uusien käyttäjien on suoritettava [todennus] voidakseen käyttää Binancen tuotteita ja palveluita, mukaan lukien tallettaa kryptovaluuttaa, treidata ja nostaa varoja.
Tämänhetkisten käyttäjien, joiden taso ei ole [Todennettu], tilin käyttöoikeudet muutetaan tilapäisesti niin, että tililtä voi vain nostaa varoja, peruuttaa toimeksiantoja, sulkea positioita ja tehdä lunastuksia.
Alueesi tai valitsemiesi maksukanavien mukaan voit joutua tekemään perustasoa korkeamman todennuksen tilisi turvallisuuden parantamiseksi. Lisätietoja on kohdassa Miksi minun pitää todentaa henkilöllisyyteni.

Näin todennat henkilöllisyytesi – ohjeet vaihe vaiheelta

1. Kirjaudu sisään Binance-tilillesi ja valitse [Käyttäjäosio] - [Tunnistautuminen].
2. Valitse [Todenna tilisi].
3. Näet sivulla eri todennustasot – [Todennettu], [Todennettu +] ja [Yritystodennus] ‑ sekä niiden talletus- ja nostorajat. Rajat vaihtelevat eri maissa. Voit vaihtaa maatasi klikkaamalla [Asuinmaa/-alue]-kohdan vieressä olevaa painiketta.
Aloita todennus klikkaamalla [Aloita nyt].
4. Valitse asuinmaasi. Varmista, että asuinmaasi on henkilöllisyystodistustesi mukainen.
Näet sitten listan maasi/alueesi todennusvaatimuksista. Valitse [Jatka].
5. Anna henkilötietosi ja valitse [Jatka].
Varmista, että kaikki antamasi tiedot vastaavat henkilöllisyystodistuksiesi tietoja. Et voi muuttaa tietoja niiden vahvistamisen jälkeen.

6. Seuraavaksi sinun on ladattava kuvat henkilöllisyystodistuksistasi. Valitse henkilöllisyystodistuksen tyyppi ja maa, jossa se on myönnetty. Useimmat käyttäjät voivat käyttää todentamiseen passia, henkilökorttia tai ajokorttia. Tarkista omassa maassasi käytettävissä olevat vaihtoehdot.
7. Lataa kuvat asiakirjastasi ohjeiden mukaan. Koko henkilötodistuksen on näyttävä selvästi kuvissa.
Jos käytät esimerkiksi henkilökorttia, sinun on otettava kuva kortin etu- ja kääntöpuolelta.
8. Kun olet ladannut kuvat asiakirjastasi, järjestelmä pyytää sinua ottamaan kuvan itsestäsi. Voit ladata olemassa olevan kuvan tietokoneelta valitsemalla [Lataa tiedosto].
9. Seuraavaksi järjestelmä pyytää sinua suorittamaan kasvojentunnistuksen. Voit tehdä kasvojentunnistuksen tietokoneellasi valitsemalla [Jatka]. Älä käytä hattuja, silmälaseja tai filttereitä ja varmista riittävä valaistus..
Vaihtoehtoisesti voit viedä hiiren osoittimen QR-koodin kohdalle oikeassa alakulmassa suorittaaksesi vahvistuksen Binancen sovelluksessa. Skannaa QR-koodi sovelluksella ja suorita kasvojentunnistus loppuun.
10. Kun olet suorittanut prosessin, odota todennuksen valmistumista. Binance tarkistaa tietosi mahdollisimman pian. Kun hakemuksesi on todennettu, lähetämme sähköpostiisi vahvistuksen.
  • Anna perustietosi ja tee kuvatodennus 15 minuutin kuluessa. Älä päivitä selainikkunaa prosessin aikana.
  • Voit yrittää henkilöllisyyden todentamista enintään 10 kertaa yhden päivän aikana. Jos hakemuksesi hylätään 10 kertaa 24 tunnin aikana, odota 24 tuntia ja yritä uudelleen.

Usein kysyttyä

Joissain harvinaisissa tapauksissa saatamme pyytää lisäasiakirjoja ja tarkistaa tietosi manuaalisesti, jos kasvokuvasi ei vastaa toimittamiasi henkilöllisyystodistuksia. Huomaa, että manuaalinen tarkistus voi kestää useita päiviä. Binance käyttää kattavia henkilöllisyyden todentamisen palveluja, jotta voimme turvata käyttäjiemme varat. Varmista siis, että kaikki antamasi tiedot täyttävät niihin liittyvät vaatimukset.
Binance tarkistaa tuotteensa ja palvelunsa säännöllisesti päättääkseen niihin tehtävistä muutoksista ja parannuksista. Voit tarkistaa [Henkilöllisyyden todennus] -sivulta viimeisimmät nostorajat.
Kaikkien uusien käyttäjien on suoritettava todennus [Todennettu]-tasolle asti voidakseen käyttää Binancen tuotteita ja palveluita, mukaan lukien tallettaa kryptovaluuttaa, treidata ja nostaa varoja. Tämänhetkisten käyttäjien, jotka eivät ole suorittaneet keskitason todennusta, tilin käyttöoikeudet muutetaan tilapäisesti niin, että tililtä voi vain nostaa varoja, peruuttaa toimeksiantoja, sulkea positioita ja tehdä lunastuksia. Saat lisätietoja ilmoituksestamme.
Jos haluat nostaa kryptojen osto- ja myyntirajojasi tai käyttää muita tiliominaisuuksia, sinun on suoritettava [Todennettu +] -tason vahvistus. Noudata seuraavia ohjeita:
Anna osoitteesi ja valitse [Jatka].
Lataa todiste osoitteestasi. Todiste voi olla pankkitiliote tai sähkö-, vesi- tai lämmityslasku. Lähetä tiedot valitsemalla [Vahvista].
Sinut ohjataan takaisin [Henkilöllisyyden todennus] -sivulle, ja todennuksen tilana näkyy [Tarkastettavana]. Odota todennuksen vahvistamista.