Alatilin toimintojen hallinta ja usein kysytyt kysymykset

2021-06-30 04:00
Alatilin toiminnot
Usein kysyttyä
Alatilin toiminnot

Mikä on alatili?

Alatilin avulla voit treidata useiden tilien kautta. Sen avulla voit jakaa vastuut selkeästi ja hallita transaktioita tehokkaammin ja turvallisemmin.
Alatili on saatavilla yritystilien käyttäjille ja VIP1-tasolla (tai korkeammalla) olevien henkilökohtaisten tilien käyttäjille (käyttäjän tulee olla todentanut henkilöllisyytensä ja hänellä tulee olla käytössään Binance-/Google-tunnistautuminen).

Alatilin toiminnot ja hallinta

Yleiskatsaus alatilin hallinnan ominaisuuksista
Toiminto
Kuvaus
Huomautuksia
TilinhallintaVoit luoda alatilinhallintakeskuksen ja jäädyttää tai vapauttaa kunkin alatilin kaikki toiminnot tarvittaessa. Voit esimerkiksi ottaa alatilillä käyttöön marginaali- ja futuuritilin sekä vivutetut tokenit. Lisäksi voit vaihtaa alatilien salasanan suoraan päätililtä.Se, kuinka monta alatiliä voit avata, riippuu päätilisi VIP-tasosta
API-hallintaVoit luoda ja muokata alatilin API-avaimia ja -käyttöoikeuksia.Kunkin alatilin kautta voi luoda enintään 30 API-avainta, joiden avulla voi tehdä toimeksiantoja/kyselyjä/positioita jne. julkisen API-käyttöliittymän kautta
Omistusten hallintaVoit tarkistaa päätilin ja kaikkien alatilien saldon. [Siirrä]-toiminnolla voit siirtää varoja päätilin ja alatilien välillä maksutta.Joko BTC:nä tai fiatina
Toimeksiantojen hallintaVoit tarkistaa kaikkien alatilien [Avoimet toimeksiannot], [Aiemmat toimeksiannot] ja [Aiemmat treidit].Voit myös suodattaa toimeksiantoja päivämäärien ja vaihtoparien mukaan
Aiemmat siirrotVoit tarkistaa kaikkien tiliesi aiemmat siirrot valitsemalla [Mistä?] tai [Mihin?].
Aiemmat kirjautumisetVoit tarkistaa kaikkien alatilien kirjautumiset päivämäärän, IP-osoitteen ja sijainnin mukaan.

Alatilin luominen

1. Klikkaa [Profiili][Alatilit].
2. Klikkaa [+ Luo alatili].
3. Anna alatilisi sähköpostiosoite. Voit käyttää joko tavallista tai virtuaalista sähköpostiosoitetta. Luo sitten salasana ja klikkaa [Luo alatili].
Vinkit:
  • Huomaa, että sinun on vahvistettava sähköpostiosoitteesi tilin luomisen jälkeen.
  • Jos luot alatilin virtuaalisähköpostilla, kyseistä alatiliä voi käyttää vain päätilin kautta API:n avulla.
4. Kun alatili on luotu, sitä voi tarkastella tilinhallintaluettelossa, jossa voit hallita tilisi käyttöoikeuksia.

Alatilin käyttöoikeuksien hallinta

• API-hallinta: Jos haluat luoda alatilin API-avaimen, siirry kohtaan [API-hallinta] ja klikkaa [Luo API]. Voit myös muokata alatilin API-käyttöoikeuksia täällä. Voit tehdä muutoksia klikkaamalla [Muokkaa].
  • Varainhoito: Voit tarkistaa päätilin ja kaikkien alatilien saldon BTC:nä tai fiatina. [Siirrä]-toiminnolla voit siirtää varoja päätilin ja alatilien välillä maksutta.
  • Toimeksiantojen hallinta: Voit tarkistaa kaikkien alatiliesi [Avoimet toimeksiannot], [Aiemmat toimeksiannot] ja [Aiemmat treidit]. Voit myös suodattaa toimeksiantoja päivämäärien ja vaihtoparien mukaan.
  • Aiemmat siirrot: Voit tarkistaa kaikkien tiliesi aiemmat siirrot valitsemalla [Mistä?] tai [Mihin?].
  • Aiemmat kirjautumiset: Voit tarkistaa kaikkien alatilien sisäänkirjautumiset päivämäärän, IP-osoitteen ja sijainnin mukaan.
1. Saako kaikkien alatilien transaktiokuluista samat alennukset kuin päätilillä?
VIP-tasosi ja sitä vastaavat alennukset määräytyvät päätilin ja kaikkien alatilien yhteenlasketun kaupankäynnin volyymin mukaan, joten treidauskulusi ovat aina mahdollisimman edulliset.
2. Miten lasken alatilin kaupankäynnin suosittelubonuksen?
Kaikkien alatilien kaupankäynnin volyymi lasketaan mukaan päätilin volyymiin, ja alatilin suosittelubonus hyvitetään päätilin suosittelijalle.
3. Onko alatileilläni sama API-toimeksiantoraja kuin päätililläni?
Kyllä, kunkin alatilin API-toimeksiantorajat ovat samat kuin päätilin, ja alatilien rajat ovat erilliset päätilistä.
Futuuritoimeksiannot
  • 300 toimeksiantoa 10 sekunnissa
  • 1 200 toimeksiantoa minuutissa
Spot-toimeksiannot
  • 50 toimeksiantoa 10 sekunnissa
  • 160 000 toimeksiantoa 24 tunnissa
Huom.: Kullakin alatilillä voi luoda enintään 30 API-avainta.
4. Edellyttääkö alatili kaksivaiheista tunnistautumista?
Ei, sinua pyydetään vahvistamaan sähköpostiosoitteesi, kun kirjaudut alatilillesi. Suosittelemme kuitenkin ottamaan kaksivaiheisen Binance-/Google-tunnistautumisen käyttöön alatililläsi turvallisuussyistä.
5. Voinko nostaa varoja alatililtäni?
Et, varoja voi siirtää vain päätilin kautta. Varojen siirtäminen ei ole mahdollista alatilien ja kolmansien osapuolten tilien välillä.
6. Kuinka monta alatiliä voin avata?​​
Alatilien suurimpaan sallittuun määrään vaikuttaa päätilin VIP-taso:
Tyyppi
VIP 1
VIP 2
VIP 3
VIP 4
VIP 5
VIP 6
VIP 7
VIP 8
VIP 9
Spot
Marginaali
Futuurit
Vivutetut tokenit