API
API-kaupankäynnin säännöt

API:n luominen

2021-08-11 14:35
Kun luot API:n, voit yhdistää Binancen palvelimiin useilla ohjelmistokielillä. Sen avulla voit hakea tietoja Binancesta ja käyttää niitä vuorovaikutuksessa ulkoisten sovellusten kanssa. Voit myös katsoa senhetkiset lompakko- ja transaktiotiedot, treidata sekä tallettaa ja nostaa varoja kolmansien osapuolten ohjelmissa.
API:n luominen on helppoa ja onnistuu vain 5 minuutissa.
Saat lisätietoja Binancen API:sta täältä.
Miten voit luoda oman Binancen API:n?
1. Kun olet kirjautunut Binance-tilillesi, klikkaa käyttäjäosiokuvakkeesta kohtaa [API-hallinta].
2. Anna API-avaimelle nimi ja klikkaa painiketta [Luo API].
Turvallisuusvinkki: ennen kuin luot API:n, sinun täytyy ottaa tilille käyttöön kaksivaiheinen tunnistautuminen.
3. Suorita turvavarmennus rekisteröidyillä kaksivaiheisilla tunnistautumislaitteillasi.
4. API:si on nyt luotu. Pidä salainen avaimesi tallessa, koska sitä ei näytetä uudelleen. Älä jaa avainta kenellekään. Jos unohdat salaisen avaimesi, sinun täytyy poistaa API ja luoda uusi.
Ota huomioon IP-käyttörajoitukset. Turvallisuussyistä suosittelemme valitsemaan vaihtoehdon [Rajoita pääsy vain luotettuihin IP-osoitteisiin].
Vastatakseen alan uusimpiin vaatimuksiin Binance päivittää API-palvelunsa. 9.8.2021 kello 3.00 (UTC) alkaen vain käyttäjät, jotka ovat suorittaneet keskitason todennuksen, voivat luoda uusia API-avaimia. Vain perustason todennuksen suorittaneilta tileiltä API-avaimet deaktivoidaan 23.8.2021 kello 00.00 (UTC). Lisätietoja saat ilmoituksesta.