Tekstiviestitunnistautumisen nollaus

2021-08-11 10:27
Jos et voi vastaanottaa tekstiviestejä normaalisti, voit nollata tekstiviestitunnistautumisen seuraavasti:
1. Klikkaa[Turvavarmennus ei ole käytettävissä?] -kohtaa.
2. Valitse seuraava suojauskohde, joka ei ole käytettävissä, ja siirry seuraavaan vaiheeseen klikkaamalla kohtaa [Vahvista nollaus].
3. Vahvista pyyntösi toisilla kaksivaiheisilla tunnistautumislaitteilla ja klikkaa [Lähetä].
4. Anna uusi puhelinnumerosi ja klikkaa kohta [Pyydä koodi]. Huomaa, että et voi käyttää alkuperäistä puhelinnumeroasi uudelleen. Klikkaa kohtaa [Nollaa nyt].
Järjestelmä lähettää uuteen puhelinnumeroosi automaattisesti tekstiviestitodennuskoodin. Anna todennuskoodi 30 minuutin sisällä.
5. Suorita sitten alla olevat todennukset sivun ohjeiden mukaisesti:
  • Turvakysymyksiin vastaaminen:
  • Henkilöllisyyden todennus:
Aloita todennusprosessi klikkaamalla kohtaa [Seuraava].
Valitse maa, jossa henkilöllisyystodistuksesi on myönnetty, ja valitse todistuksen tyyppi.
Lataa henkilöllisyystodistuksen etusivu.
Lataa henkilöllisyystodistuksen takasivu.
Ota itsestäsi kuva, jossa kasvosi näkyvät selkeästi (emme hyväksy näyttökuvia tai muokattuja kuvia).
  • Kasvojentunnistus:
Voit suorittaa prosessin tietokoneen selaimessa tai skannaamalla QR-koodin Binance-sovelluksella.
Avaa Binance-sovellus ja napauta [Skannaa]-painiketta aloitussivun oikeassa yläkulmassa.
6. Kun olet suorittanut todennukset, tarkistamme hakemuksesi mahdollisimman pian. Odota kärsivällisesti.
Huomaa, että eri käyttäjien täytyy suorittaa eri todennukset tilin tilasta riippuen.