Sähköpostiongelmat

Näin lisäät Binancen sähköpostiosoitteet sallittujen luetteloon

Binance
2021-07-08 01:44
Jos sähköpostipalvelusi ohjaa Binancen sähköpostit roskapostikansioon, voit lisätä Binancen sähköpostiosoitteet sallittujen luetteloon seuraamalla näitä ohjeita.

Outlook

1. Kirjaudu sisään Outlook-sähköpostiisi ja valitse [Settings] (Asetukset) – [View all Outlook settings] (Näytä kaikki Outlookin asetukset).
2. Valitse [Email] (Sähköposti) – [Junk email] (Roskaposti). Siirry kohtaan [Safe senders and domains] (Turvalliset lähettäjät ja toimialueet).
3. Klikkaa [Add] (Lisää) -painiketta ja lisää Binancen viralliset sähköpostiosoitteet luetteloon. Tämä varmistaa, ettei Outlook siirrä Binancen sähköposteja roskapostikansioon. Tallenna asetukset klikkaamalla [Save] (Tallenna) -painiketta.
Turvallisten lähettäjien luetteloon lisättävät osoitteet:

Gmail

1. Kirjaudu sisään Gmail-tilillesi ja valitse [Settings] (Asetukset) – [See all settings] (Näytä kaikki asetukset).
2. Siirry kohtaan [Filters and Blocked Addresses] (Suodattimet ja estetyt osoitteet). Valitse [Create a new filter] (Luo suodatin).
3. Kopioi ja liitä Binancen viralliset sähköpostiosoitteet [From] (Kohteesta) -kenttään ja klikkaa [Create filter] (Luo suodatin) -painiketta.
Turvallisten lähettäjien luetteloon lisättävät osoitteet:
4. Merkitse [Never send it to Spam] (Älä koskaan siirrä roskapostiin) -kohdan vierellä oleva valintaruutu ja klikkaa [Create filter] (Luo suodatin) -painiketta.