Näin vaihdat Binance-tilisi salasanan

2021-07-19 03:28
Voit vaihtaa tilisi salasanan Binancen verkkosivuilla tai sovelluksessa. Huomaa, että turvallisuussyistä nostot tililtäsi estetään 24 tunnin ajaksi salasanan vaihtamisen jälkeen.
1. Siirry osoitteeseen Binance.com ja klikkaa [Kirjaudu sisään] -painiketta.
Jos käytät sovellusta, valitse [Kirjaudu sisään / Rekisteröidy].
2. Klikkaa kirjautumissivulla [Unohditko salasanan?] -painiketta.
3. Valitse [Jatka]. Huomaa, että turvallisuussyistä nostot tililtäsi estetään 24 tunnin ajaksi salasanan vaihtamisen jälkeen.
4. Anna tilisi sähköpostiosoite tai puhelinnumero ja klikkaa [Seuraava]-painiketta.
5. Suorita turvavarmennuspalapeli.
6. Anna sähköpostilla tai tekstiviestillä saamasi todennuskoodi ja valitse [Seuraava].
Huomautukset
  • Jos tilisi on rekisteröity sähköpostiosoitteella ja olet ottanut kaksivaiheisen tekstiviestitunnistautumisen käyttöön, voit vaihtaa salasanasi puhelinnumeron avulla.
  • Jos tilisi on rekisteröity puhelinnumerolla ja olet ottanut kaksivaiheisen sähköpostitunnistautumisen käyttöön, voit vaihtaa salasanasi sähköpostin avulla.
7. Anna uusi salasana ja klikkaa [Seuraava]-painiketta.
8. Salasanasi on nyt vaihdettu Kirjaudu tilillesi uudella salasanalla.