Binance Marketplace

2021-08-29 12:00

Mikä on Binance Marketplace?

Binance Marketplace tuo suosikkikauppasi suoraan Binance-sovellukseen. Voit käyttää Binance Marketplacea Binance-tililläsi ja maksaa ostokset Binance Paylla. Näin kryptovaluutan käyttö on huomattavasti helpompaa.

Mitä sovelluksia/yrityksiä on tällä hetkellä saatavilla Marketplacessa?

Binance Marketplacessa voit tällä hetkellä varata hotelleja kryptovaluutoilla, luoda ja lähettää lahjakortteja, osallistua Launchpad-tapahtumiin tai ansaita palkintoja Liquid Swap -tuotteista. Lisää on tulossa pian.

Kuinka voin käyttää Binance Marketplacea?

opetusvideo
1. Avaa Binance-sovelluksesi. Vedä kotisivulla alaspäin päästäksesi [Marketplaceen].
Varmista, että sovelluksesi on päivitetty uusimpaan versioon (iOS 2.32.0 tai Android 1.43.0).
2. Napsauta [Hotellit].
3. Sinut ohjataan Travala-palveluun. Etsi ja varaa suosikkihotellisi Binance Payn avulla.

Miten voin maksaa Binance Payn avulla?

Voit käyttää "Kirjaudu sisään Binance-tilillä" -vaihtoehtoa avataksesi tilin kauppiaan sovelluksessa ja suorittaaksesi maksusi kryptoilla Binance Payn avulla.