Aloita kryptojen ostaminen ja myyminen Binance Litessa

2021-05-26 01:31
Opasvideo
Aloita kaupankäynti krypto- ja fiat-valuutoilla vaivattomasti. Lataa Binance-sovellus ja myy, osta tai muunna kryptoja missä tahansa.
Näytämme uusille käyttäjille Binance-sovelluksesta ensisijaisesti Binance Lite -version. Se tarjoaa selkeän ja helpon tavan myydä ja ostaa kryptovaluuttoja fiat-valuutoilla. Lite-version treidausnäkymää ja lompakkoa on yksinkertaistettu, jotta pääset alkuun opettelematta monimutkaisia toimintoja.
Miten kryptovaluuttoja ostetaan Binance Litessa?
1. Kirjaudu Binance-tilillesi. Napauta treidauspainiketta ja valitse [Osta].
2. Valitse kryptovaluutta, jota haluat ostaa, ja lisää summa. Valitse [Osta].
Pääset ostamaan kryptovaluuttaa myös suoraan etusivulta napauttamalla haluamaasi valuuttaa.
3. Valitse maksutapa. Tarjoamme eri maiden asukkaille eri fiat-kanavia kryptojen ostoon. Tarkista sovelluksesta, mitä fiat-kanavia voit käyttää omassa maassasi.
Jos esimerkiksi käytät Englannin puntia tai euroja, maksuvaihtoehdot ovat [Käteissaldo] tai [Maksa kortilla]. Jos haluat maksaa käteissaldolla, sinun on ensin talletettava fiat-valuuttaa tilillesi. Jos maksat kortilla, anna vain korttisi tiedot ja vahvista maksu.
Tietyissä maissa tarjoamme myös vertaiskaupankäyntiä. Tarkista sovelluksesta, mitä vertaiskaupankäyntikanavia voit käyttää omassa maassasi.
Jos esimerkiksi ostat kryptoja Vietnamin đồngeilla tai Kolumbian pesoilla, valittavana on kahden muun fiat-vaihtoehdon lisäksi myös [Pankkisiirto] .
*Huomaa, että maksutavasta riippumatta sinun on todennettava henkilöllisyytesi, ennen kuin aloitat kaupankäynnin.
Miten kryptovaluuttoja myydään Binance Litessa?
1. Kirjaudu Binance-tilillesi. Napauta treidauspainiketta ja valitse [Myy].
2. Valitse kryptovaluutta, jota haluat myydä, ja kirjoita summa. Valitse [Myy].
3. Valitse, miten haluat vastaanottaa fiat-valuutan. Tarjoamme eri maiden asukkaille eri fiat-kanavia. Tarkista sovelluksesta, mitä fiat-kanavia voit käyttää omassa maassasi.
Jos esimerkiksi myyt kryptoja Englannin puntia tai euroja vastaan, fiat-valuutta lisätään [Käteissaldo]-lompakkoosi.
Tietyissä maissa tarjoamme myös vertaiskaupankäyntiä. Tarkista sovelluksesta, mitä vertaiskaupankäyntikanavia voit käyttää omassa maassasi.
Jos myyt kryptoja esimerkiksi Perun soleja vastaan, [Käteissaldo]-hyvityksen lisäksi voi vastaanottaa fiat-valuutan myös [Pankkisiirto]-vaihtoehdon kautta vertaiskaupankäynnissä.
Mitä eroa Binance Litella ja Binance Professionalilla on?
Binance Lite sopii käyttäjille, joille kryptokaupankäynti on uutta. Binance Professional tarjoaa puolestaan ammattimaisille treidaajille monipuolisempia treidaustoimintoja, kuten futuurikaupankäynnin, optiokaupankäynnin ja marginaalikaupankäynnin.
Jos haluat kokeilla Binance Professionalia, avaa [Profiili] ja napauta [Binance Lite] -valitsinta.