Näin poistat tilisi käytöstä

2021-07-16 12:10
Jos havaitset Binance-tiliisi liittyen epäilyttävää toimintaa, voit poistaa tilisi käytöstä seuraavilla keinoilla.

Jos pystyt kirjautumaan tilillesi:

1. Avaa Binance-sovellus ja siirry kohtaan [Tili][Suojaus][Poista tili käytöstä].
2. Lue varoitukset huolellisesti ja valitse [Poista tili käytöstä].
Voit poistaa tilisi käytöstä myös verkkosivustolla.
1. Kirjaudu sisään tilillesi Binance.com-sivustolla ja siirry kohtaan [Profiili][Suojaus].
2. Valitse [Poista tili käytöstä].
3. Lue varoitukset huolellisesti ja valitse [Poista tili käytöstä].

Jos et pysty kirjautumaan tilillesi:

Etsi sähköpostistasi jokin seuraavista Binancen lähettämistä sähköpostiviesteistä ja klikkaa [Poista tili käytöstä] -painiketta, niin voit poistaa tilisi väliaikaisesti käytöstä.
  • [Binance] Salasanan vaihto
  • [Binance] Onnistunut sisäänkirjautuminen
  • [Binance] IP-osoitteen vahvistus
  • [Binance] Valtuuta uusi laite
  • [Binance] Nollaa tekstiviestitunnistautuminen
  • [Binance] Nollaa Google Authenticator
  • [Binance] Vahvista nostopyyntö
Tässä on esimerkki IP-osoitteen vaihtumisesta ilmoittavasta sähköpostiviestistä:
Kun tilisi on poistettu käytöstä, sinun tulee ottaa yhteyttäBinancen tukeen sen avaamiseksi.