Sähköpostiongelmat

2021-07-22 08:50
Jos haluat vaihtaa Binance-tilisi rekisteröidyn sähköpostiosoitteen, seuraa alla olevia ohjeita.
Kun olet kirjautunut sisään Binance-tilillesi, valitse [Profiili][Suojaus].
Klikkaa [Vaihda]-painiketta [Sähköpostiosoite]-kohdan vierellä. Voit siirtyä sinne myös suoraan tästä.
Jotta voit vaihtaa rekisteröimäsi sähköpostiosoitteen, sinulla tulee olla Google- ja tekstiviestitunnistautuminen (2FA) käytössä.
Huomaa, että turvallisuussyistä nostot jäädytetään tililläsi 48 tunnin ajaksi, kun vaihdat sähköpostiosoitteen.
Jos haluat jatkaa, paina [Seuraava].

Jos pystyt käyttämään alkuperäistä sähköpostiasi:

1. Sinun tulee vahvistaa alkuperäinen sähköpostiosoitteesi. Klikkaa [Pyydä koodi klikkaamalla]-painiketta ja anna sähköpostiisi lähetetty vahvistuskoodi.
2. Anna uusi sähköpostiosoite ja salasanasi. Huomaa, että uutta sähköpostiosoitetta ei saa olla rekisteröity mihinkään Binance-tiliin.
3. Vahvista uusi sähköpostiosoitteesi. Klikkaa [Pyydä koodi klikkaamalla] -kohtaa ja anna uuteen sähköpostiisi lähetetty vahvistuskoodi.
Sinun tulee vahvistaa tämä tapahtuma myös kaksivaiheisella tunnistautumisella (2FA).
4. Sähköpostiosoitteesi on nyt vaihdettu. Kirjaudu sisään uudella sähköpostiosoitteellasi.
1. Klikkaa[Eikö turvavarmennus ole käytettävissä?] -kohtaa.
2. Valitse sähköpostiosoitteesi vierellä oleva valintaruutu ja klikkaa [Vahvista nollaus] Sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi muista käytettävistä 2FA-laitteistasi.
*Huomaa, että nostosi voidaan poistaa käytöstä 48 tunnin ajaksi pyyntösi yksityiskohtien perusteella.
3. Anna uusi sähköpostiosoite. Huomaa, että uutta sähköpostiosoitetta ei saa olla rekisteröity mihinkään Binance-tiliin.
Klikkaa [Lähetä koodi]-painiketta ja anna uuteen sähköpostiisi lähetetty koodi. Valitse [Nollaa nyt].
4. Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteen, sinulta saatetaan kysyä muutamia turvakysymyksiä ja/tai pyytää suorittamaan kasvojentunnistus, jotta voimme todentaa henkilöllisyytesi tilisi todennustason mukaisesti.
Klikkaa [Vastaa kysymyksiin] ja seuraa ohjeita.
5. Sinun tulee tehdä kasvojentunnistus, jos olet jo aikaisemmin suorittanut keskitason todennuksen tililläsi. Lue QR-koodi Binance-sovelluksella, jos haluat todentaa henkilöllisyytesi puhelimella. Jos käytät tietokonetta, valitse [Tee todennus tietokoneella].
Älä käytä hattuja, silmälaseja tai filttereitä kasvojentunnistuksen aikana. Varmista myös riittävä valaistus. Klikkaa [Jatka], kun olet valmis.
7. Kun todennus on onnistunut, voit sulkea Binance-sovelluksen ja klikata [Olen tehnyt tämän puhelimella] tietokoneella.

8. Suojauspyyntösi on lähetetty. Tarkistamme pyyntösi mahdollisimman pian. Pyydämme kärsivällisyyttä.
1. Anna tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja klikkaa [Kirjaudu sisään].
1. Klikkaa[Eikö turvavarmennus ole käytettävissä?]-kohtaa.
3. Valitse [(sähköpostiosoitteesi nimi) ei ole käytettävissä ja haluan vaihtaa sähköpostiosoitteeni] -kohdan vierellä oleva valintaruutu ja klikkaa [Vahvista nollaus].
Täältä voit myös nollata muiden tunnistautumistapojen, kuten Google- ja tekstiviestitunnistautumisen laitteet, jos ne eivät ole käytettävissä.
4. Anna uusi sähköpostiosoite. Huomaa, että uutta sähköpostiosoitetta ei saa olla rekisteröity mihinkään Binance-tiliin.
Klikkaa [Lähetä koodi]-painiketta ja anna uuteen sähköpostiisi lähetetty koodi. Valitse [Nollaa nyt].
5. Kun olet suorittanut todennuksen, sinulta saatetaan kysyä muutamia turvakysymyksiä ja/tai pyytää suorittamaan kasvojentunnistus, jotta voimme todentaa henkilöllisyytesi tilisi todennustason mukaisesti.
Klikkaa [Vastaa kysymyksiin] ja seuraa ohjeita.
6. Sinun tulee tehdä kasvojentunnistus, jos olet jo aikaisemmin suorittanut keskitason todennuksen tililläsi. Lue QR-koodi Binance-sovelluksella, jos haluat todentaa henkilöllisyytesi puhelimella. Jos käytät tietokonetta, valitse [Tee todennus tietokoneella].
7. Älä käytä hattuja, silmälaseja tai filttereitä kasvojentunnistuksen aikana. Varmista myös riittävä valaistus. Klikkaa [Jatka], kun olet valmis.
8. Kun todennus on onnistunut, voit sulkea Binance-sovelluksen ja klikata [Olen tehnyt tämän puhelimella] tietokoneella.

9. Suojauspyyntösi on lähetetty. Tarkistamme pyyntösi mahdollisimman pian. Pyydämme kärsivällisyyttä.