2021-08-11 03:45
1. Kirjaudu sisään Binance-tilillesi ja valitse [Profiili][Suojaus].
2. Klikkaa [Ota käyttöön] [Google Authenticator] -kohdan vieressä.
3. Sinut ohjataan toiselle sivulle. Ota Google Authenticator käyttöön vaiheittaisten ohjeiden avulla.
3.1. Lataa ja asenna Google Authenticator -sovellus mobiililaitteellesi. Kun olet asentanut sovelluksen, jatka napsauttamalla [Seuraava].
3.2. Näet nyt QR-koodin näytölläsi.
Avaa Google Authenticator -sovellus ja skannaa QR-koodi napauttamalla[+]-painiketta näytön oikeassa alakulmassa. Napsauta sitten [Seuraava].
Jos et voi skannata koodia, voit syöttää sen manuaalisesti.
3.3. Kirjoita vara-avain ylös. Tällä avaimella pystyt palauttamaan Google Authenticator -todennuksen, jos kadotat puhelimesi.
3.4. Vahvista kirjautumisesi Google Authenticatorin avulla muilla kaksivaiheista tunnistautumista vaativilla laitteillasi.
3.5. Olet ottanut Google Authenticatorin käyttöön tilisi suojaamiseksi.
  • Varmista, että olet asentanut Google Authenticator -sovelluksen.
  • Yritä synkronoida matkapuhelimesi ja tietokoneesi ajat.
  • Varmista, että olet antanut oikean salasanan ja 2FA-koodin.
  • Varmista, että matkapuhelimesi valitsee päivämäärän ja kellonajan automaattisesti.
Jos kirjoitit ylös 16-numeroisen koodin, joka luotiin, kun otit Google Authenticatorin käyttöön ensimmäisen kerran, voit ottaa Google Authenticatorin uudelleen käyttöön antamalla vara-avaimen sovelluksessa.
Jos et tallentanut vara-avainta, voit nollata Google Authenticatorin suoraan Binancen verkkosivustolla. Katso Google Authenticatorin nollaaminen .
  • Yritä synkronoida matkapuhelimesi (Google Authenticator -sovelluksen synkronoimiseksi) ja tietokoneesi (josta yrität kirjautua sisään) ajat.
  • Siirry Binancen kirjautumissivulle Google Chromen incognito-tilassa.
  • Tyhjennä selaimesi välimuisti ja evästeet.
  • Yritä kirjautua sisään Binance-sovelluksessa.
Jos mikään yllä olevista ehdotuksista ei ratkaise ongelmaasi, suosittelemme nollaamaan Google Authenticator -sovelluksen. Noudata ohjeita Google Authenticatorin nollaaminen.