2021-08-11 08:30
Opasvideo
Binance Pay on kontaktiton, rajaton ja turvallinen kryptovaluuttamaksuteknologia Binancelta. Binance Payn avulla voit maksaa kryptovaluutoissa ja vastaanottaa kryptovaluuttaa ystäviltäsi ja perheeltäsi ympäri maailmaa. Selvitetään, miten tämä uusi kryptovaluuttamaksuteknologia sulkee ympyrän eri käyttäjillemme Binance-ekosysteemissä. Elä kryptovaluuttaelämää, josta olet aina unelmoinut.

Miten Binance Pay -palvelua käytetään?

Miten Binance Pay -tili avataan?

1. Kirjaudu sisään Binance-tilillesi sovelluksessa ja valitse[Lompakot][Pay]. Napauta [Avaa maksulompakko].
2. Syötä käyttäjänimi ja hyväksy käyttöehdot.
Huomaa, että käyttäjänimen valittuasi et voi enää vaihtaa sitä.
3. Aseta tilillesi PIN-koodi. Älä ikinä kerro PIN-koodiasi kenellekään.
4. Voit siirtää rahaa Binance Pay -lompakkoosi kryptovaluutoilla Spot-lompakostasi nyt, tai napauttaa [Ohita nyt]siirtääksesi rahaa myöhemmin.
5. Tilisi on nyt avattu. Voit nyt siirtyä kohtaan [Pay] ja aloittaa Binance Payn käytön.

Miten voin maksaa Binance Pay -palvelussa?

1. Napauta QR-koodinlukijaa sovelluksen etusivulla ja skannaa vastaanottajan Binance Pay -QR-koodi.
Tai napauta [Lompakot] - [Pay] ja liitä hänen maksutunnuksensa.
Voit myös painaa pitkään Binance-sovelluksen kuvaketta mobiililaitteesi aloitussivulla ja avata QR-koodinlukijan napauttamalla [Skannaa] .
2. Tarkista ja vahvista maksutiedot ja jatka sitten maksua napauttamalla [Jatka] .
3. Jos haluat vaihtaa maksuvaluuttojesi järjestystä, napauta [Käytettävät varat] näyttääksesi maksua varten käytettävissä olevat valuutat. Napauta [Vahvista] tarkistettuasi maksutiedot.
4. Syötä maksun PIN-koodisi maksun vahvistusta varten. Binance Pay vähentää sen jälkeen maksun summan saldostasi valitsemasi tokenin/valuutan mukaan.

Miten voin vastaanottaa maksuja Binance Pay -palvelussa?

1. 1. Napauta QR-koodinlukijaa Sovelluksen etusivulla ja napauta [Vastaanota] .
Napauta [Lisää summa].
2. Haluat esimerkiksi vastaanottaa BNB:tä ystäviltäsi. Valitse BNB kohdasta [Valuutta] ja syötä summa (vaihtoehto). Voit jättää [Summa]-kentän tyhjäksi, jos et halua määrittää maksun summaa. Voit lisätä myös huomautuksen.
3. Binance Pay luo uniikin QR-koodin maksutietojen perusteella. Napauta Lähetä vain QR-koodi tai Maksutunnus maksajallesi vastaanottaaksesi maksun.
4. Maksun onnistuneen käsittelyn jälkeen varat näkyvät maksulompakossasi.

Usein kysyttyä

1. Onko Binance Pay kaikkien käyttäjien käytettävissä?

Binance Pay on tällä hetkellä vain ehdot täyttävien Binance.com-käyttäjien käytettävissä. Voit aloittaa Binance Payn käytön, kun olet rekisteröitynytBinance.com-sivustolle ja todentanut henkilöllisyytesi.

2. Mitä valuuttoja Binance Pay tukee?

Binance Pay tukee tällä hetkellä yli kolmeakymmentä kryptovaluuttaa.
Kryptovaluutat: BTC, BNB, BUSD, ETH, ADA, ATOM, BCH, DASH, DOGE, DOT, EOS, ETC, FIL, HBAR, LINK, LTC, MATIC, NEO, PAX, QTUM, TRX, TUSD, UNI, USDC, VET, WRX, XLM, XMR, XRP, XTZ, ZEC, USDT, FRONT, STRAX, ONE, EGLD ja SXP.

3. Kauanko Binance Pay -transaktioiden suorittaminen kestää?

Binance Pay -transaktiot vahvistetaan yleensä välittömästi.
Löydät yksityiskohtaisia ohjeita seuraavista aiheista: