Miten vertaiskaupankäyntialuetta käytetään kryptojen ostamiseen/myymiseen verkkosivulla?

Binance
2021-08-11 09:18
Binancen vertaiskaupankäynnin pikatilassa käyttäjät voivat tehdä toimeksiannon suoraan antamalla fiat- tai kryptovaluuttasumman ja halutun maksutavan. Toimeksiannot täsmätään vertaiskaupankäyntimarkkinoiden parhaan saatavilla olevan kryptohinnan perusteella.
1. Kun siirryt Vertaiskaupankäynti-sivulle, valitse sovellussivun vasemmasta yläkulmasta "PIKA".
Klikkaa kohtaa "OSTA" tai "MYY" ja täytä fiat- tai kryptosumma, jonka haluat treidata.
3. Kun olet klikannut kohtaa "Osta ilman kuluja" tai "Myy ilman kuluja, järjestelmä luo automaattisesti vaatimuksiasi vastaavan toimeksiannon. Toimeksiannot täsmätään vertaiskaupankäyntimarkkinoiden parhaan saatavilla olevan kryptohinnan perusteella.
Huom: jotta voit käyttää vertaiskaupankäynnin pikatilaa, sinun täytyy läpäistä henkilöllisyyden vahvistaminen Intian, Hongkongin ja Vietnamin asukastiedoilla.