Miten kryptovaluuttaa talletetaan ja nostetaan Binancessa?

2021-06-10 09:13

Miten kryptovaluuttaa talletetaan ja nostetaan Binance-sovelluksessa?

Miten kryptovaluuttaa talletetaan ja nostetaan Binancen verkkosivuilla?

Miten verkko valitaan?

• BEP2 viittaa Binance Chainiin.
  • BEP20 viittaa Binance Smart Chainiin (BSC).
  • ERC20 viittaa Ethereum-verkkoon.
  • TRC20 viittaa TRON-verkkoon.
  • BTC viittaa Bitcoin-verkkoon.
  • BTC (SegWit) viittaa Native Segwit (bech32) -osoitteeseen, joka alkaa ”bc1”. Käyttäjät voivat nostaa tai lähettää Bitcoin-omistuksiaan SegWit (bech32) -osoitteisiin. Lue lisää: Tietoja Segregated Witness (SegWit) -päivityksestä .
Varmista, että valitset saman verkon, jota nosto- tai talletusalustasi käyttää. Jos valitset väärän verkon, menetät varasi.
  • Verkon valinta riippuu sen ulkoisen alustan/pörssin vaihtoehdoista, josta nostat varat.
  • Jos ulkoinen alusta tukee vain ERC20:tä, sinun on valittava ERC20-talletusverkko.
  • ÄLÄ valitse verkkoa, jonka kulut ovat pienimmät. Valitse verkko, joka on yhteensopiva ulkoisen alustan kanssa.
  • Voit esimerkiksi lähettää ERC20-tokeneita vain toiseen ERC20-osoitteeseen ja BSC-tokeneita vain toiseen BSC-osoitteeseen. Jos valitset yhteensopimattoman/eri talletusverkon, menetät varasi.

Ohjeet vaihe vaiheelta

Miten kryptovaluuttaa talletetaan Binancessa?

Miten kryptoja talletetaan Binance-sovelluksessa?

1. Avaa Binance-sovellus ja valitse [Lompakot] - [Talleta].
2. Valitse kryptovaluutta, jota haluat tallettaa, esimerkiksi USDT.
3. Näet verkot, joiden kautta voit tallettaa USDT:tä. Valitse talletusverkko huolellisesti ja varmista, että valitsemasi verkko on sama kuin nostoalustan verkko. Jos valitset väärän verkon, menetät varasi.
4. Kopioi Binance-lompakkosi talletusosoite klikkaamalla ja liitä se osoitekenttään alustalla, jolta aiot nostaa kryptot.
5. Kun olet vahvistanut nostopyynnön, odota rauhassa siirron käsittelyä. Varat lisätään Binance-tilillesi hetken kuluttua.

Miten kryptoja talletetaan Binancen verkkosivuilla?

1. Kirjaudu sisään Binance-tilillesi ja valitse [Lompakko][Yleiskatsaus].
2. Valitse [Talleta], ja näet ponnahdusikkunan.
3. Valitse [Talleta kryptovaluuttaa].
4. Valitse kryptovaluutta, jota haluat tallettaa, esimerkiksi USDT.
5. Valitse seuraavaksi talletusverkko. Varmista, että valitsemasi verkko on sama kuin nostoalustan verkko. Jos valitset väärän verkon, menetät varasi.
6. Tässä esimerkissä nostamme USDT:tä toiselta alustalta ja talletamme ne Binanceen. Koska teemme noston ERC20-osoitteesta (Ethereum-lohkoketju), valitsemme ERC20-talletusverkon.
7. Kopioi Binance-lompakkosi talletusosoite klikkaamalla ja liitä se osoitekenttään alustalla, jolta aiot nostaa kryptot.
8. Kun olet vahvistanut nostopyynnön, transaktion vahvistaminen kestää hetken. Vahvistuksen kestoon vaikuttavat käytetty lohkoketju ja verkkoliikenteen määrä.
Odota rauhassa, että siirto käsitellään. Varat lisätään Binance-tilillesi hetken kuluttua.

Miten kryptovaluuttaa nostetaan Binancessa?

Miten kryptoja nostetaan Binance-sovelluksessa?

1. Avaa Binance-sovellus ja valitse [Lompakot] [Nosta].
2. Valitse kryptovaluutta, jota haluat nostaa, esimerkiksi BNB.
3. Liitä osoite, johon haluat tehdä noston, ja valitse verkko.
Valitse verkko huolellisesti ja varmista, että valitsemasi verkko on sama kuin nostoalustan verkko. Jos valitset väärän verkon, menetät varasi.
4. Lisää nostomäärä, ja näet vastaavan transaktiokulun ja lopullisen määrän, jonka saat. Jatka valitsemalla [Nosta].
5. Sinua pyydetään vahvistamaan transaktio uudelleen. Tarkista tiedot huolellisesti ja valitse [Vahvista].
Varoitus: Jos annat vääriä tietoja tai valitset väärän verkon, menetät varasi pysyvästi. Tarkista tiedot huolellisesti, ennen kuin vahvistat transaktion.
6. Sinun on vahvistettava transaktio. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.
7. Kun olet vahvistanut nostopyynnön, odota rauhassa siirron käsittelyä.

Miten kryptoja nostetaan Binancen verkkosivuilla?

1. Kirjaudu sisään Binance-tilillesi ja valitse [Lompakko][Yleiskatsaus].
2. Valitse [Nosta].
3. Valitse [Kryptovaluutta].
4. Valitse kryptovaluutta, jota haluat nostaa.
5. Valitse verkko.
Valitse verkko huolellisesti ja varmista, että valitsemasi verkko on sama kuin nostoalustan verkko. Jos valitset väärän verkon, menetät varasi.
6. Lisää vastaanotto-osoite tai valitse se osoitekirjasta.
7. Lisää nostomäärä, ja näet vastaavan transaktiokulun ja lopullisen määrän, jonka saat. Jatka valitsemalla [Nosta].
8. Sinun on vahvistettava transaktio. Seuraa näytöllä näkyviä ohjeita.
Varoitus: Jos annat vääriä tietoja tai valitset väärän verkon, menetät varasi pysyvästi. Tarkista tiedot huolellisesti, ennen kuin vahvistat transaktion.
9. Kun olet vahvistanut nostopyynnön, odota rauhassa siirron käsittelyä. Lisätietoja on täällä.

Usein kysyttyä

1. Kauanko varojen saapuminen kestää?

Kun olet vahvistanut pyyntösi Binancessa, transaktion vahvistaminen lohkoketjussa kestää tietyn ajan. Vahvistuksen kestoon vaikuttavat käytetty lohkoketju ja verkkoliikenteen määrä.
Odota rauhassa, että siirto käsitellään. Varat lisätään Binance-tilillesi hetken kuluttua.

2. Mistä näen aiemmat transaktioni?

Näet talletuksesi tai nostosi tilan kohdasta [Lompakko][Yleiskatsaus] [Aiemmat transaktiot].
Jos käytät sovellusta, valitse [Lompakot][Yleiskatsaus] ja napauta oikealla [Aiemmat transaktiot] -kuvaketta.

3. Miten lisään uuden nosto-osoitteen osoitekirjaani?

2. Valitse [Lisää nosto-osoite].
3. Valitse kolikko ja verkko. Anna lompakon nimi, osoite ja viite.
  • Lompakon nimi on itse keksimäsi nimi, jonka olet antanut nosto-osoitteelle.
  • Viite on valinnainen. Tarvitset viitteen esimerkiksi silloin, kun lähetät varoja toiselle Binance-tilille tai toiseen pörssiin. Et tarvitse viitettä, kun lähetät varoja Trust Wallet -osoitteeseen.
  • Muista tarkistaa huolellisesti, vaaditaanko viite vai ei. Jos viite vaaditaan etkä anna sitä, saatat menettää varasi.
  • Huomaa, että jotkut alustat ja lompakot kutsuvat viitettä tunnisteeksi tai maksutunnukseksi.
4. Voit lisätä uuden osoitteen myös sallittujen luetteloon. Kun tämä toiminto on käytössä, tililtäsi voi tehdä nostoja vain sallittujen luettelossa oleviin nosto-osoitteisiin.