Google-tunnistautumisen nollaus Binancen sovelluksessa

2021-08-25 00:45
1. Napauta [Profiili]-kuvaketta ja sitten [Suojaus] - [Google -tunnistautuminen].
2. Napauta [Vaihda Google-tunnistautuminen]. Huomaa, että et voi nostaa varoja tai myydä valuuttoja vertaiskaupankäynnillä 24 tunnin ajan turvallisuussyistä.
Jatka napauttamalla [Jatka].

Jos Google Authenticatorisi toimii normaalisti:

3. Vahvista pyyntösi nykyisellä puhelinnumerollasi ja muilla kaksivaiheista tunnistautumista vaativilla laitteillasi. Napauta [Lähetä] .
4. Sinua pyydetään lataamaan Google Authenticator -sovellus. Napauta [Lataa], jos sinulla ei ole sovellusta, tai [->] jatkaaksesi.
5. Näet vara-avaimen. Tallenna se turvallisesti. Tällä avaimella pystyt palauttamaan Google Authenticator -todennuksen, jos kadotat puhelimesi.
6. Anna juuri varmuuskopioimasi vara-avain.
7. Siirry sitten Google Authenticator -sovellukseesi. Napauta [+] ja valitse [Anna vahvistuskoodi] lisätäksesi juuri tallentamasi vara-avaimen. Napauta [Lisää].
8. Palaa Binancen sovellukseen ja vahvista muutos uudella Google Authenticatorillasi. Viimeistele prosessi napauttamalla [Lähetä].

Jos et voi käyttää Google Authenticator -sovellustasi tai se on lakannut toimimasta:

3. Napauta kohtaa [Eikö turvavarmennus ole käytettävissä?].
4. Valitse [Google-tunnistautuminen ei ole käytettävissä, ja haluan poistaa sen käytöstä.] -valintaruutu ja napauta [Vahvista nollaus].
5. Vahvista pyyntö muilla kaksivaiheista tunnistautumista vaativilla laitteillasi.
6. Suorita alla olevat todennukset sivun ohjeiden mukaisesti:
Vastaa turvakysymyksiin:
Henkilöllisyyden todennus:
  • Valitse maa, jossa henkilöllisyystodistuksesi on myönnetty, ja valitse todistuksen tyyppi:
  • Lataa henkilöllisyystodistuksen etusivu tai etupuoli.
  • Lataa henkilöllisyystodistuksen takasivu.
  • Ota itsestäsi kuva, jossa kasvosi näkyvät selkeästi (emme hyväksy näyttökuvia tai muokattuja kuvia).
Kasvojentunnistus:
7. Pyyntösi on lähetetty, ja tarkistamme sen mahdollisimman pian. Odota kärsivällisesti.
* Huomaa, että eri käyttäjät suorittavat erilaisia toimintoja tilin tilan ja siihen liittyvien tietojen perusteella.