Miten kryptoja myydään Binancen vertaiskaupankäynnillä (pöytäkone)?

Binance
2021-08-10 09:56
Video-opas
Vaihe 1: Valitse (1) "Osta kryptoja" ja klikkaa (2) "Vertaiskaupankäynti" ylänavigointipalkista.
Vaihe 2: Klikkaa (1) "Myy" ja valitse valuutta, jota haluat ostaa (esimerkkinä näkyy USDT). Suodata hinta ja (2) "Maksu" pudotusvalikosta, valitse mainos ja klikkaa (3) "Osta".
Vaihe 3:
  1. Anna haluamasi ostosumma (fiat-valuutassa) tai määrä (kryptovaluuttana) ja klikkaa (2) "Myy".
Vaihe 4: Transaktiossa näkyy nyt "Ostajan on suoritettava maksu".
Vaihe 5: Kun ostaja suorittaa maksun, transaktiossa näkyy "Odottaa vapautusta". Varmista, että olet saanut ostajalta maksun käyttämääsi maksusovellukseen/-tapaan. Kun vahvistat vastaanottaneesi rahat ostajalta, napauta kohtaa "Vahvista vapautus" ja "Vahvista", niin kryptovaluutta vapautetaan ostajan tilille. Jälleen, jos et ole saanut rahoja, ÄLÄ vapauta kryptovaluuttaa, jotta sinulle ei koidu rahallista menetystä.
Vaihe 6: Toimeksianto on nyt valmis ja ostaja vastaanottaa kryptovaluutan. Voit tarkistaa fiat-saldosi klikkaamalla kohtaa [Tarkista tili].
Huom: voit kommunikoida ostajan kanssa koko prosessin ajan oikealla puolella näkyvän chatin kautta.
Huomautus:
 Jos transaktion aikana ilmenee ongelmia, voit ottaa ostajaan yhteyttä sivun oikeassa yläosassa olevan chat-ikkunan kautta, tai voit klikata kohtaa "Vaatimus", niin asiakaspalvelutiimimme auttaa sinua toimeksiannon käsittelyssä.
Vinkkejä:
1. Kirjaudu tilillesi ja vahvista, että olet vastaanottanut maksun. Näin vältät vapautuspainikkeen turhasta klikkaamisesta aiheutuvat menetykset.
2. Alusta on jäädyttänyt digitaaliset omaisuuserät, joita olet myymässä. Varmista, että olet vastaanottanut maksun ostajalta, ja vapauta kryptovaluutta "Vapauta"-painikkeella.
3. Älä koskaan suostu kryptovaluutan vapauttamiseen, ennen kuin olet vastaanottanut maksun. Näin vältät taloudelliset menetykset.
4. Kun saat tekstiviesti-ilmoituksen, kirjaudu pankkitilillesi ja tarkista, onko maksu tullut perille. Näin voit välttyä tekstiviestihuijauksilta.