Näin muunnat pienet saldosi BNB:ksi

2021-07-08 02:10
Kun käyt kryptoilla kauppaa, transaktioista jää tilisi lompakkoon pieni määrä saldoa, jota kutsutaan ”pölyksi”. Binancella voit muuntaa arvoltaan alle 0,0003 BTC:n ”pölyt” BNB:ksi kuuden tunnin välein seuraamalla näitä helppoja ohjeita.
1. Kirjaudu sisään Binance-tilillesi ja valitse [Lompakko][Fiat ja spot].
2. Valitse [Muunna pienet saldot BNB:ksi] niin näet, mitkä tilisi omaisuuserät voi muuntaa BNB:ksi.

3. Tällä sivulla näet omaisuuserät, jotka voi muuntaa BNB:ksi. Merkitse valintaruutu niiden omaisuuserien kohdalta, jotka haluat muuntaa, ja klikkaa [Muunna]-painiketta. Jos haluat nähdä aiemmat muuntotapahtumat, valitse [Aiemmat muunnot].
Huomaa:
  • Voit muuntaa yhdellä muunnolla rajattoman määrän omaisuuseriä.
  • Listaamattomia / tarjonnasta poistettuja tokeneita ei voi muuntaa.
  • Voit muuntaa pieniä saldoja kerran kuudessa tunnissa.
  • Huomaa, että järjestelmän ilmoittama muuntoarvo on vain arvio. Valitut omaisuuserät muunnetaan BNB:ksi markkinahinnalla, kun klikkaat [Vahvista]-painiketta.
  • Jos hinta muuttuu muunnon aikana 5 % tai enemmän, muuntoa ei käsitellä käyttäjän edun turvaamiseksi. Yritä uudelleen myöhemmin.
Lisätietoja kryptopölystä on seuraavassa artikkelissa: Mikä on pölyhyökkäys?.