Näin käytät hintasuojaustoimintoa

2021-07-21 06:32
1. Mikä on hintasuojaus?
Kun hintasuojaus on käytössä, aktivointihinnan saavuttaneet stop loss / take profit -toimeksiannot eivät aktivoidu, jos sopimuksen viimeisen hinnan ja merkintähinnan ero ylittää asetetun kynnysarvon. Binance suosittelee vahvasti ottamaan hintasuojauksen käyttöön, sillä sen avulla voit suojata positiosi äärimmäisten markkinaliikkeiden varalta.
Huomaa, että hintasuojaus tulee voimaan vasta sen jälkeen, kun se on otettu käyttöön, eikä sillä ole vaikutusta vanhoihin toimeksiantoihin, jotka on tehty toiminnon ollessa poissa käytöstä, ja päinvastoin. Hintasuojaus ei koske API-toimeksiantoja.
Näet kynnyksen Kaupankäynnin säännöt -näkymästä.
2. Miten hintasuojaus otetaan käyttöön?
Hintasuojaustoiminto on käytettävissä sekä verkkoversiossa että mobiilisovelluksessa. Toiminto koskee kaikentyyppisiä toimeksiantoja, ja käyttäjät voivat halutessaan ottaa toiminnon käyttöön tai poistaa sen käytöstä.
  • Verkkoversio:
Klikkaa toimeksiantonäkymän oikeaa yläkulmaa, valitse [Hintasuojaus] ja ota hintasuojaus käyttöön.
Huomaa, että hintasuojaus on otettava erikseen käyttöön USDⓈ-M- ja COIN-M-futuureille.
  • Mobiilisovellus:
Klikkaa mobiilisovelluksen kotinäkymän oikeaa yläkulmaa, valitse [Valinnat] ja [Hintasuojaus] ja ota toiminto käyttöön.
Kuten verkkoversiossakin, myös sovelluksessa hintasuojaus on otettava erikseen käyttöön USDⓈ-M- ja COIN-M-futuureille.