2021-07-22 08:50
Jos haluat vaihtaa Binance-tilisi rekisteröidyn sähköpostiosoitteen, seuraa alla olevia ohjeita.
Kun olet kirjautunut sisään Binance-tilillesi, valitse [Profiili][Suojaus].
Klikkaa [Vaihda]-painiketta [Sähköpostiosoite]-kohdan vierellä. Voit siirtyä sinne myös suoraan tästä.
Jotta voit vaihtaa rekisteröimäsi sähköpostiosoitteen, sinulla tulee olla Google- ja tekstiviestitunnistautuminen (2FA) käytössä.
Huomaa, että turvallisuussyistä nostot jäädytetään tililläsi 48 tunnin ajaksi, kun vaihdat sähköpostiosoitteen.
Jos haluat jatkaa, paina [Seuraava].

Jos pystyt käyttämään alkuperäistä sähköpostiasi:

1. Sinun tulee vahvistaa alkuperäinen sähköpostiosoitteesi. Klikkaa [Pyydä koodi klikkaamalla]-painiketta ja anna sähköpostiisi lähetetty vahvistuskoodi.
2. Anna uusi sähköpostiosoite ja salasanasi. Huomaa, että uutta sähköpostiosoitetta ei saa olla rekisteröity mihinkään Binance-tiliin.
3. Vahvista uusi sähköpostiosoitteesi. Klikkaa [Pyydä koodi klikkaamalla] -kohtaa ja anna uuteen sähköpostiisi lähetetty vahvistuskoodi.
Sinun tulee vahvistaa tämä tapahtuma myös kaksivaiheisella tunnistautumisella (2FA).
4. Sähköpostiosoitteesi on nyt vaihdettu. Kirjaudu sisään uudella sähköpostiosoitteellasi.

Jos et pysty käyttämään alkuperäistä sähköpostiasi:

1. Klikkaa[Eikö turvavarmennus ole käytettävissä?] -kohtaa.
2. Valitse sähköpostiosoitteesi vierellä oleva valintaruutu ja klikkaa [Vahvista nollaus] Sinua pyydetään antamaan vahvistuskoodi muista käytettävistä 2FA-laitteistasi.
*Huomaa, että nostosi voidaan poistaa käytöstä 48 tunnin ajaksi pyyntösi yksityiskohtien perusteella.
3. Anna uusi sähköpostiosoite. Huomaa, että uutta sähköpostiosoitetta ei saa olla rekisteröity mihinkään Binance-tiliin.
Klikkaa [Lähetä koodi]-painiketta ja anna uuteen sähköpostiisi lähetetty koodi. Valitse [Nollaa nyt].
4. Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteen, sinulta saatetaan kysyä muutamia turvakysymyksiä ja/tai pyytää suorittamaan kasvojentunnistus, jotta voimme todentaa henkilöllisyytesi tilisi todennustason mukaisesti.
Klikkaa [Vastaa kysymyksiin] ja seuraa ohjeita.
5. Sinun tulee tehdä kasvojentunnistus, jos olet jo aikaisemmin suorittanut keskitason todennuksen tililläsi. Lue QR-koodi Binance-sovelluksella, jos haluat todentaa henkilöllisyytesi puhelimella. Jos käytät tietokonetta, valitse [Tee todennus tietokoneella].
Älä käytä hattuja, silmälaseja tai filttereitä kasvojentunnistuksen aikana. Varmista myös riittävä valaistus. Klikkaa [Jatka], kun olet valmis.
7. Kun todennus on onnistunut, voit sulkea Binance-sovelluksen ja klikata [Olen tehnyt tämän puhelimella] tietokoneella.

8. Suojauspyyntösi on lähetetty. Tarkistamme pyyntösi mahdollisimman pian. Pyydämme kärsivällisyyttä.

Jos et pysty kirjautumaan tilillesi:

1. Anna tilisi sähköpostiosoite ja salasana ja klikkaa [Kirjaudu sisään].
1. Klikkaa[Eikö turvavarmennus ole käytettävissä?]-kohtaa.
3. Valitse [(sähköpostiosoitteesi nimi) ei ole käytettävissä ja haluan vaihtaa sähköpostiosoitteeni] -kohdan vierellä oleva valintaruutu ja klikkaa [Vahvista nollaus].
Täältä voit myös nollata muiden tunnistautumistapojen, kuten Google- ja tekstiviestitunnistautumisen laitteet, jos ne eivät ole käytettävissä.
4. Anna uusi sähköpostiosoite. Huomaa, että uutta sähköpostiosoitetta ei saa olla rekisteröity mihinkään Binance-tiliin.
Klikkaa [Lähetä koodi]-painiketta ja anna uuteen sähköpostiisi lähetetty koodi. Valitse [Nollaa nyt].
5. Kun olet suorittanut todennuksen, sinulta saatetaan kysyä muutamia turvakysymyksiä ja/tai pyytää suorittamaan kasvojentunnistus, jotta voimme todentaa henkilöllisyytesi tilisi todennustason mukaisesti.
Klikkaa [Vastaa kysymyksiin] ja seuraa ohjeita.
6. Sinun tulee tehdä kasvojentunnistus, jos olet jo aikaisemmin suorittanut keskitason todennuksen tililläsi. Lue QR-koodi Binance-sovelluksella, jos haluat todentaa henkilöllisyytesi puhelimella. Jos käytät tietokonetta, valitse [Tee todennus tietokoneella].
7. Älä käytä hattuja, silmälaseja tai filttereitä kasvojentunnistuksen aikana. Varmista myös riittävä valaistus. Klikkaa [Jatka], kun olet valmis.
8. Kun todennus on onnistunut, voit sulkea Binance-sovelluksen ja klikata [Olen tehnyt tämän puhelimella] tietokoneella.

9. Suojauspyyntösi on lähetetty. Tarkistamme pyyntösi mahdollisimman pian. Pyydämme kärsivällisyyttä.