Näin rekisteröidyt Binanceen sähköpostiosoitteella

2021-07-08 01:55
1. Siirry osoitteeseen Binance.com ja klikkaa [Rekisteröidy]-painiketta.
2. Lisää rekisteröintisivulla sähköpostiosoitteesi, luo tilillesi salasana ja lisää myös suosittelutunnus (jos sinulla on sellainen). Lue sen jälkeen palveluehdot ja klikkaa [Luo tili] -painiketta.
Huomautus:
  • Salasanassa tulee olla sekä numeroita että kirjaimia. Siinä on oltava vähintään 8 merkkiä, yksi iso kirjain ja yksi numero.
  • Jos sinut on kutsuttu rekisteröitymään Binanceen, muista lisätä suosittelutunnus.
3. Suorita turvavarmennus.
4. Järjestelmä lähettää todennuskoodin sähköpostiisi. Anna todennuskoodi 30 minuutin sisällä. Jos et löydä viestiä saapuneista sähköposteistasi, tarkista myös muut sähköpostikansiosi, tai klikkaa [Lähetä sähköposti uudelleen] -painiketta.
5. Onnittelut, olet nyt rekisteröitynyt Binanceen.
6. Paranna lopuksi tilisi turvallisuutta: valitse [Avaa hallintanäkymä] ja ota käyttöön kaksivaiheinen tunnistautuminen (2FA) puhelinta ja Googlea käyttäen.