🎉GET FREE SOLANA WITH JUST COMPLETING THE QUIZ

🥂PARTICIPATE NOW

ALL ANSWERS ARE BELOW👇

📢Learn & Earn: Receive Free Crypto by Completing Courses & Quizzes! (2024-01-25)

👉Activity Period: 2024-01-25 09:00 (UTC) to 2024-02-08 09:00 (UTC)

👉All KYC-verified users will be eligible to participate in this round of "Binance Learn & Earn".
👉Eligible users will stand a chance to receive a predetermined amount of SOL or tokens from other projects, depending on the course or quiz they complete.

👉Qualified users can begin to read the articles and watch the video(s) anytime from now and complete quizzes while token supplies last.

Binance SOL Quiz Answers:

Q1) Which of these is not one of the technical design features that allow Solana to process transactions at a higher rate?

ANSWER: Proof-of-work

Q2) As of September 2022, what is the energy impact of a single Solana transaction on average?

ANSWER: Less than a Google search (~500J)

Q3) What can you use SOL for?

ANSWER: All are correct

Q4) What is the average Solana transaction fee?

ANSWER: $0.00025

Q5) What is Saga?

ANSWER: A crypto-friendly mobile phone that uses the Solana Mobile Stack

Q6) How quickly does it take the Solana Pay protocol to process a transaction globally?

ANSWER: A few seconds

Q7) Firedancer, a new Solana validator client being developed by Jump Crypto, can process how many TPS in a test environment?

ANSWER: 1,200,000

Q8) Solana uses mining to secure its network.

ANSWER: False

Q9) As of December 2022, how many NFTS have been minted using Solana?

Answer: 22,700,000

Q10) Which of the following established companies support or have integrated Solana?

Answer: All are correct

Q11) As of December 2022, how many NFTS have been minted using Solana?

Answer: 22,700,000

Q12) Which of the following established companies support or have integrated Solana?

Answer: All are correct

#BTC #Write2Earn #ETH #etf